Η Τσέλσι ήξερε τι έκανε με Κέντρι Πάεζ: Ντεμπούτο στο Εκουαδόρ με ασίστ και... αύρα Μαραντόνα! (vids)

Από τις περιπτώσεις που αν σκεφτεί κανείς τι έκανε στα 16 του χρόνια, θα αισθανθεί λίγο άβολα. Η Τσέλσι, όμως, μπορεί να μένει σίγουρη για το ταλέντο που θα έχει στις τάξεις της από το 2025 και την επένδυση για το μέλλον, μετά και το ντεμπούτο του 16χρονου, Κέντρι Πάεζ στην εθνική ομάδα του Εκουαδόρ!   



Η Τσέλσι ήξερε τι έκανε με Κέντρι Πάεζ: Ντεμπούτο στο Εκουαδόρ με ασίστ και... αύρα Μαραντόνα! (vids)

Ο νεαρός μέσος που είναι γεννημένος το 2007, έγινε ο νεαρότερος στα χρονικά των εθνικών ομάδων της Νοτίου Αμερικής που κάνει ντεμπούτο σε τέτοια ηλικία, μετά από τον τεράστιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. 

Ο Πάεζ αγωνίστηκε κόντρα στην Ουρουγουάη και έκανε ασίστ, πανηγυρίζοντας παρέα με τον Καϊσέδο σε σκηνές που ... μόνο χαμόγελα μπορούν να σκορπίσουν στους ανθρώπους της Τσέλσι για ό,τι μπορεί να έρθει τα επόμενα χρόνια από αυτούς τους δύο. 

Πρόκειται για τον νεαρότερο σκόρερ σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου κ-20, τον νεαρότερο που έχει παίξει ποτέ στο Εκουαδόρ και φυσικά τον νεαρότερο που βρίσκεται στην 11άδα αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος χώρας από τη Νότια Αμερική σε προκριματική φάση Μουντιάλ. 

Η Τσέλσι έχει ήδη δώσει 20 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει και θα τον χαρεί από το καλοκαίρι του 2025, ευελπιστώντας να έχει ωριμάσει ακόμα περισσότερο ο παίκτης και να μπορεί να βοηθήσει με τα τρομερά προσόντα του.