Αν ο Μαγκουάιρ αισθάνεται… έτσι, αξίζει συγχαρητήρια!

Έχει δεχθεί όλη την κριτική του… κόσμου. Έχει κατακριθεί από άπαντες. Και όμως, εξακολουθεί να πιστεύει στον εαυτό του και να διεκδικεί θέση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πόσοι άραγε θα επέμεναν;



Αν ο Μαγκουάιρ αισθάνεται… έτσι, αξίζει συγχαρητήρια!

Είναι απολύτως φυσικό, ακόμη και αν δεν είσαι φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να έχεις κατακρίνει τον Χάρι Μαγκουάιρ. Έχει υποπέσει σε πάρα πολλές «γκέλες», κάνει διαρκώς λάθη, μετρά δύο αυτογκόλ του 2023 και δεν έχει σκοράρει εδώ και ένα χρόνο, γκολ σε… σωστή εστία, με την ομάδα του ή την εθνική Αγγλίας.

Οι εμφανίσεις του εξακολουθούν να μην πείθουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και το αυτογκόλ του απέναντι στην Σκωτία, τον έφερε ξανά στο προσκήνιο για λάθος λόγο.

Δέχθηκε και πάλι τεράστια κριτική, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον υπερασπίστηκε, αλλά το σημαντικότερο και πιο αξιέπαινο όλων, έγκειται στον τρόπο που ο Άγγλος στόπερ διαχειρίζεται αυτή την πίεση.

Δηλώνει πως καταφέρνει να ανταπεξέλθει και συνεχίζει να προπονείται σκληρά. Δεν τα βρήκε με τη Γουέστ Χαμ, ένιωσε πως τον αγαπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νιώθει… άσχημα που ως στιγμής δεν έχει παίξει όσο θα ήθελε. Πιστεύει στον εαυτό του και τις δυνατότητές του και ουδείς μπορεί να μην του αναγνωρίσει το γεγονός πως λίγοι θα διαχειρίζονταν… έτσι, μία τέτοιου είδους κατάσταση!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χάρι Μαγκουάιρ:

«Μπορώ να ανταπεξέλθω με την κριτική. Οι πρώτες τέσσερις εβδομάδες ήταν δύσκολες, επειδή ήταν ένα ματς την εβδομάδα και ο προπονητής δεν με επέλεγε. Έχουμε όμως πολλά παιχνίδια που έρχονται τώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω σε πολλά.»

 

Δημήτρης Μανάκος