Μπροστά ο Άμραμπατ, πίσω ο Καζεμίρο και … «φωτιά» τα χαφ της Γιουνάιτεντ

Ο Σοφιάν Άμραμπατ προσδίδει ακόμα περισσότερη ποιότητα στο χώρο του κέντρου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Καζεμίρο να μένει πλέον ως 6άρι, τον Άμραμπατ να βγαίνει μπροστά και τον Μπρούνο να έχει το «10» μαζί με τον Έρικσεν και τον Μάουντ.  



Μπροστά ο Άμραμπατ, πίσω ο Καζεμίρο και … «φωτιά» τα χαφ της Γιουνάιτεντ

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού στην τελευταία ημέρα της διορίας των μεταγραφών του καλοκαιριού, με την Φιορεντίνα να του επιτρέπει ν’ αποχωρήσει τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα υπάρξουν νεότερες επαφές των «βιόλα» με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα μπορεί να περιορίσει την ενέργεια και την δράση του Καζεμίρο στα χαφ, με τον Βραζιλιάνο ν’ αναλαμβάνει τον ρόλο του «6». Συνεπώς, πιο… επιθετική διάθεση θα έχει ο Μαροκινός διεθνής, με τους Μπρούνο Φερνάντες, Κρίστιαν Έρικσεν και Μέισον Μάουντ – με αυτή τη σειρά προτεραιότητας και στο μυαλό του Ολλανδού κόουτς – να παίζουν για το «10».

Φυσικά, ο Δανός και ο Άγγλος μπορούν να τοποθετηθούν και σε πιο πλάγια θέση, κάτι που ειδικά μπορεί να κάνει ο Μάουντ, με τον Άμραμπατ ν’ αποτελεί αυτή τη στιγμή – τουλάχιστον στην θεωρία – μια απόλυτα προσεκτική και ποιοτική επιλογή από το θερινό μεταγραφικό «παζάρι».

Ο νεοαποκτηθέντας κατά πάσα πιθανότητα στο προσεχές ματς με την Μπράιτον θα βρεθεί στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενδεχομένως να διεκδικήσει πιο σοβαρά θέση βασικού στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στην Βαυαρία.

Κώστας Ζάλιαρης