Ο Έντεγκααρντ δίνει συνέχεια στο πλάνο για το … success story του μέλλοντος!

Η υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Μάρτιν Έντεγκααρντ στην Άρσεναλ αποτελεί ακόμα ένα βήμα για την διαμόρφωση του πλάνου των επόμενων ετών για τον σύλλογο, προκειμένου η νέα γενιά που ήδη έχει μάθει – και έχει πάθει – πολλά, να φανεί πλέον ως μια από τις πιο ώριμες «φουρνιές» και να κατακτήσει τίτλους στο άμεσο μέλλον.  



Ο Έντεγκααρντ δίνει συνέχεια στο πλάνο για το … success story του μέλλοντος!

Ο Νορβηγός που «κόλλησε» τρομερά από την πρώτη στιγμή με τους «κανονιέρηδες» και αυτή τη στιγμή έχει κάνει την τιμή των 30 εκατομμυρίων, έναντι των οποίων αποκτήθηκε, να μοιάζει… τέτοια ευκαιρίας, υπέγραψε το νέο συμφωνητικό του με το λονδρέζικο κλαμπ το πρωί της Παρασκευής.

Θα παραμείνει – και με τεράστια χαρά του – στο «Έμιρεϊτς» τα επόμενα χρόνια για να πάρει την ομάδα του Αρτέτα από το χέρι, όντας ο νέος captain, προκειμένου να οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες, σε μια ιδιαίτερη και γεμάτη ενθουσιασμό και ελπίδα, εποχή για τους «κανονιέρηδες».

Η διοίκηση έχει κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει και στον Αρτέτα πως τον στηρίζει και μαζί στηρίζει και τα «παιδιά» του, ανανεώνοντας τα συμβόλαια παικτών που πραγματικά η παρουσία τους είναι κάτι περισσότερο από καθοριστική για το κυνήγι των τίτλων.

Από τον 25χρονο Άαρον Ράμσντεϊλ και τον συνομήλικό του, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες που στηρίζει τρομερά την άμυνα, μέχρι τον 23χρονο Ρις Νέλσον που υπέγραψε νέο συμβόλαιο το φετινό καλοκαίρι, αλλά και τους 22χρονους Γκάμπριελ Μαρτινέλι και Γουίλιαμ Σαλιμπά, ο Έντεγκααρντ προστέθηκε σε αυτή την λίστα που θα δείχνει καθ’ όλη ικανή να κάνει την Άρσεναλ… πρώτη!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης