Με τέτοιον Ρόδρι, ορθά ο Πεπ θεωρεί ότι έχει τον καλύτερο χαφ στον κόσμο! (vids)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έχει «σκλαβώσει» με όσα έχει αναφέρει για εκείνον, η αλήθεια όμως είναι πως ο Ρόδρι ακόμα κι αν ορισμένες φορές το κάνει αθόρυβα κι άλλες προκαλώντας ντόρο, είναι ένας χαφ που μπαίνει εύκολα στην κουβέντα για τον κορυφαίο στη θέση του στον κόσμο αυτή τη στιγμή.  



Με τέτοιον Ρόδρι, ορθά ο Πεπ θεωρεί ότι έχει τον καλύτερο χαφ στον κόσμο! (vids)

Ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνος που με υπέροχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μεσοβδόμαδα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στην έναρξη της φάσης των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, έχει και άλλα δυο τέρματα στο πρωτάθλημα, ένα απέναντι στην Μπέρνλι στην πρεμιέρα της σεζόν κι άλλο ένα, αυτό της ανατροπής, κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Οι κινήσεις του, η συνεισφορά του στο παιχνίδι της Σίτι, ο ρόλος του στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν, η προσοχή του, οι φορές που ανακόπτει τον αντίπαλο για να κερδίσει την κατοχή, αλλά και η φαντασία του όταν συμμετέχει στην έκφραση επιθέσεων, τον καθιστούν υπερπολύτιμο για τον Πεπ και τους «πολίτες».

Σε ό,τι αφορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, έχει συμμετοχή σε 56 ευκαιρίες για γκολ στις οποίες έγινε κανονικά τελική προς την αντίπαλη εστία, στο open-play! Και αυτή η επίδοση που έχει καταγράψει σε κανονική ροή παιχνιδιού, είναι η καλύτερη κόντρα σε κάθε άλλον συνάδελφό του στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι απλά ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη δική του θέση.

Πώς, λοιπόν, να μην τον λατρεύει ο Πεπ;

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης