Premier League (17:00) Preview

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω εθνικών υποχρεώσεων, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με το ντέρμπι του «Άνφιλντ» να δεσπόζει.Εξίσου σημαντικά είναι όμως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ημέρας.



Premier League (17:00) Preview

Μάν.Σίτι-Άστον Βίλα

Το αήττητό τους θέλουν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα. Οι «πολίτες» συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι «χωριάτες» με ένα δυνατό ξεκίνημα έχουν πλασαριστεί στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το Preview της αναμέτρησης



Νόριτς-Σουόνσι

Ντέρμπι νεοφώτιστων στο «Κάροου Ρόουντ», με τις Νόριτς και Σουόνσι να θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει -ουσιαστικά- 6 βαθμούς. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, πολλές οι απουσίες για τους «κύκνους», κυρίως στην άμυνα.

Δείτε το Preview της αναμέτρησης



ΚΠΡ-Μπλάκμπερν

Κακή παρένθεση θέλουν να πιστεύουν στην ΚΠΡ ότι ήταν η συντριβή με 6-0 από τη Φούλαμ και οι Ρέιντζερς θα ψάξουν άμεσα την επιστροφή τους στις νίκες. Απέναντί τους η Μπλάκμπερν, η οποία συνεχίζει να παραπαίει, με την άμυνά της να είναι η δεύτερη χειρότερη στο πρωτάθλημα.

Δείτε το Preview της αναμέτρησης



Στόουκ-Φούλαμ

Να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Σουόνσι θέλει η Στόουκ και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με το «Μπριτάνια» να παραμένει απόρθητο. Αντίθετα, η Φούλαμ θέλει να δώσει συνέχεια στην επιβλητική της νίκη κόντρα στην ΚΠΡ, την ώρα που τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν τέλος.

Δείτε το Preview της αναμέτρησης



Γουίγκαν-Μπόλτον

Ντέρμπι ουραγών στο «DW Στέιντιουμ», με τη Γουίγκαν να θέλει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και να υποδέχεται την τελευταία Μπόλτον. Προβλήματα και για τις δύο ομάδες, με την πρόσφατη προϊστορία να δείχνει ισοπαλία.

Δείτε το Preview της αναμέτρησης