Έκανε αυτό που έπρεπε ο Μπρούνο: Έδωσε το βραβείο του στον Έβανς! (vid)

Αφού δεν μέτρησε το δικό του γκολ, ο Έβανς έφτιαξε αυτό του Μπρούνο Φερνάντες με απαράμιλλο στυλ και ο Πορτογάλος τού χάρισε το βραβείο του κορυφαίου της αναμέτρησης μετά το 1-0 επί της Μπέρνλι!  



Έκανε αυτό που έπρεπε ο Μπρούνο: Έδωσε το βραβείο του στον Έβανς! (vid)

Ο Έβανς συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα από τα πιο απρόσμενα come-backs στα χρονικά. Κι αυτό διότι το καλοκαίρι είχε απλά συμφωνήσει να βρεθεί για έναν μήνα στις προπονήσεις προκειμένου να προσφέρει υγιή ανταγωνισμό και να βοηθηθεί κι εκείνος, αλλά τελικά υπέγραψε κανονικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Turf Moor ήταν καθοριστικός για την μπαλιά που έκανε προς τον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος «εκτέλεσε» αλά… Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με την Γιουνάιτεντ να παίρνει τη νίκη (1-0) και τον Βορειοϊρλανδό αμυντικό να ξεχωρίζει.

Μάλιστα, ο Μπρούνο τού χάρισε το βραβείο του κορυφαίου της αναμέτρησης, δείχνοντάς του ότι δίχως εκείνον ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για την ομάδα και πως το άξιζε για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε και πρόσφερε τα μέγιστα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης