Ο Μπρούνο τις έχει «πληγώσει» όλες, εκτός από δύο ομάδες που του ξέφυγαν... (vid)

Βρίσκοντας δίχτυα και απέναντι στην Μπέρνλι στο Turf Moor, ο Μπρούνο Φερνάντες έσβησε από την λίστα του ακόμα μια αντίπαλο απέναντι στην οποία έχει σκοράρει, ωστόσο, δύο ομάδες του έχουν «ξεφύγει». Και φέτος θα έχει τη δυνατότητα να… κυνηγήσει μονάχα τη μια εξ αυτών.  



Ο Μπρούνο τις έχει «πληγώσει» όλες, εκτός από δύο ομάδες που του ξέφυγαν... (vid)

Ο Πορτογάλος captain το έκανε το μαγικό του και το βράδυ του Σαββάτου στο Turf Moor, όταν στο 45ο λεπτό ο Τζόνι Έβανς τού έβγαλε την τρομερή μπαλιά με το αριστερό προς την περιοχή και ο Μπρούνο με μονοκόματο σουτ έγραψε το τελικό 1-0 απέναντι στην ομάδα του Βινσέν Κομπανί.

Ήταν η 22η διαφορετική ομάδα απέναντι στην οποία ο Φερνάντες βρίσκει δίχτυα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και του έχουν ξεφύγει μονάχα δύο απ’ όσες έχει καταφέρει ν’ αντιμετωπίσει στη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μια είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία μετράει 3 ματς δίχως να έχει χριστεί σκόρερ, κάτι που όμως θα μπορεί να το ψάξει φέτος, με το πρώτο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στις «λεπίδες» να έρχεται στις 21 του Οκτώβρη.

Η άλλη ομάδα είναι η Νόριτς που όμως πλέον βρίσκεται στην Τσάμπιονσιπ κι έτσι ένα κουτάκι θα μείνει κενό για τον Μπρούνο…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης