Θα τον είδε ο Κέιν και θα καμάρωνε: Έγραψε ιστορία ο Σον στο «Έμιρεϊτς»!

Τί πάει να πει ότι έλειπε ο ρέκορντμαν σκόρερ των ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου; Ο Χέουνγκ - Μιν Σον το πήρε πάνω του και έκανε υπερήφανη την Τότεναμ, αλλά και τον Χάρι Κέιν, όταν εκείνος θα έμαθε για τα πεπραγμένα του Νοτιοκορεάτη! 



Θα τον είδε ο Κέιν και θα καμάρωνε: Έγραψε ιστορία ο Σον στο «Έμιρεϊτς»!

Ο Σον ξεχώρισε στο μεγάλο ματς της Κυριακής στο «Έμιρεϊτς», όπου η Τότεναμ έδειξε πως πλέον είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες και βγάζει συνεχώς αντίδραση σε όποια κατάσταση κι αν βρεθεί. 

Έτσι και στο πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ, τα «σπιρούνια» του Άγγελου Ποστέκογλου με την never-say-die attitude κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Σον να σκοράρει δυο φορές, απαντώντας στο αυτογκόλ του Ρομέρο και το τέρμα που σημείωσε ο Σάκα. 

Ο Νοτιοκορεάτης, όχι απλά δεν αισθάνθηκε βαρύ το φορτίο που άφησε πίσω του ο Χάρι Κέιν, που ήταν και ο κορυφαίος σκόρερ σε αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά κατάφερε και κάτι που ουδείς είχε πετύχει στο παρελθόν! Ο Σον είναι πλέον ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ που έχει σκοράρει δις σε ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». 

Όχι τυχαία captain. Όχι τυχαία αγαπημένο παιδί και τρομερός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Ο Σον εξελίσσεται συνεχώς και τώρα βγαίνει ακόμα πιο πολύ στο προσκήνιο για την Τότεναμ, απόντος του καλού του φίλου και θρύλου, πια, του συλλόγου, Κέιν. 

Κώστας Ζάλιαρης