Η Τσέλσι τα χάνει όλα, η Άρσεναλ τα βάζει με λίγες ευκαιρίες

Μπορεί να βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, η Τσέλσι φτιάχνει ευκαιρίες. Απλά τις χάνει. Η Άρσεναλ είναι αρκετά πιο τυχερή μέχρι αυτό το σημείο της σεζόν βάσει της δημιουργίας της, ούσα παρούσα στην 5άδα.  



Η Τσέλσι τα χάνει όλα, η Άρσεναλ τα βάζει με λίγες ευκαιρίες

Το πρόβλημα των «μπλε» είναι η αδυναμία να τελειώσουν φάσεις. Αυτό τόνισε ο Ποτσετίνο και στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράιτον για το Λιγκ Καπ και είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Άλλωστε, η ομάδα του Αργεντινού δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα μέσα στον Σεπτέμβριο και έμεινε σε τρία παιχνίδια δίχως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Άρσεναλ, απεναντίας, βρίσκεται στην 5η θέση με 14 βαθμούς, στο +9 από την Τσέλσι, προερχόμενη από το 2-2 με την Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.

Η αλήθεια είναι πως μάλλον η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι αρκετά αποτελεσματική τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού, οι «κανονιέρηδες» έχουν δημιουργήσει μόλις 7 μεγάλες ευκαιρίες, σε αντίθεση με την Τσέλσι που έχει μετρήσει… 15, μαζί με την Σίτι!

Περισσότερες χαμένες στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία έχουν οι Νιούκαστλ και Λίβερπουλ και αμέσως μετά ακολουθούν οι Τότεναμ και Μπράιτον.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης