Το τσαγανό των Γκαρνάτσο και Χάνιμπαλ, συνεπήρε τον Άμραμπατ στην πιο μαχητική νοοτροπία των παικτών της Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Γκαρνάτσο απέτυχε στην ντρίμπλα, όμως δεν έμεινε κάτω να… κλάψει. Σηκώθηκε και πρέσαρε. Βοήθησε τον Χάνιμπαλ Μέζμπρι που ήταν δίπλα του. Ο Άμραμπατ τούς είδε και έκλεισε κι εκείνος κερδίζοντας το πλάγιο. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα φανερώθηκε η ιδανική και πιο μαχητική νοοτροπία που οφείλει να υιοθετήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Το τσαγανό των Γκαρνάτσο και Χάνιμπαλ, συνεπήρε τον Άμραμπατ στην πιο μαχητική νοοτροπία των παικτών της Γιουνάιτεντ! (vid)

Τα νιάτα έδωσαν το παράδειγμα στην προκειμένη περίπτωση και η εμπειρία το είδε, το εκτίμησε και έδωσε τη συνέχεια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο πρώτο από τα δύο απανωτά παιχνίδια τους με την Κρίσταλ Πάλας, επιβλήθηκαν 3-0 για το Λιγκ Καπ το βράδυ της Τρίτης και θα κοντραριστούν ξανά με τους «αετούς» το προσεχές Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Με το σκορ στο 3-0 και έχοντας ήδη πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ο Γκαρνάτσο από αριστερά επιχείρησε να ντριμπλάρει τον αντίπαλό του, αλλά απέτυχε. Έπεσε κάτω, αλλά δεν έμεινε εκεί να πάρει ανάσες και να σκεφτεί τι πήγε λάθος. Σηκώθηκε, έτρεξε, πήγε να πιέσει για να βοηθήσει τον Χάνιμπαλ Μεζμπρί και μαζί τους παρέσυραν και τον Άμραμπατ που πρέσαρε και κέρδισε το πλάγιο!

Ο Χάνιμπαλ τους πλησίασε και τους έδωσε το χέρι συγχαίροντάς τους για την προσπάθεια, την οποία θα επιδοκίμαζε κάθε προπονητής!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης