Ο Ράμσντεϊλ χαμογελά ξανά: Η απίθανη απόκρουση, η… συζήτηση με τον κόσμο και ο Αρτέτα που τον αγαπά! (vids)

Γύρισε στη βασική ενδεκάδα, ήταν εξαιρετικός, κατέγραψε την απόκρουση του ματς και οι αντιδράσεις του… μονοπώλησαν ξανά το ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον Άαρον Ράμσντεϊλ της Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα να δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πόσο τον αγαπά και τον πιστεύει!  



Ο Ράμσντεϊλ χαμογελά ξανά: Η απίθανη απόκρουση, η… συζήτηση με τον κόσμο και ο Αρτέτα που τον αγαπά! (vids)

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άαρον Ράμσντεϊλ στην εκτός έδρας επικράτηση της Άρσεναλ για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ απέναντι στην Μπρέντφορντ, με τον Άγγλο να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα και να είναι εξαιρετικός.

Μετά από τρία ματς που βρέθηκε στον πάγκο, καθώς ο Νταβίντ Ράγια προτιμήθηκε από τον Μικέλ Αρτέτα, ο νεαρός γκολκίπερ γύρισε στο αρχικό σχήμα, ήταν αλάνθαστος και κατέγραψε και την επέμβαση του… ματς, διατηρώντας το 1-0 για τους «κανονιέρηδες».

 

Ένα ξαφνικό σουτ μέσα στην περιοχή κατευθυνόταν στα δίχτυα του, αλλά ο Ράμσντεϊλ αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακούμπησε την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι, αυτή απομακρύνθηκε και εν συνεχεία, γύρισε… κλασσικά στον κόσμο των γηπεδούχων.

 

Συνηθίζει άλλωστε να συζητά στις εξορμήσεις της Άρσεναλ με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και να τους… χαμογελά, πράγμα που έκανε και πάλι, τόσο δευτερόλεπτα μετά τη μεγάλη απόκρουση, όσο και στο φινάλε της αναμέτρησης, όταν μπλόκαρε την μπάλα και έπεσε στο έδαφος, με τον Ζορζίνιο να τον συγχαίρει.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μικέλ Αρτέτα θα καλούνταν να σχολιάσει μετά τη νίκη της Άρσεναλ την εμφάνισή του και η αλήθεια είναι πως ήταν αφοπλιστικός.

«Τον αγαπάμε. Εγώ τον έφερα εδώ, όταν κανένας άλλος δεν πίστευε σε αυτόν. Πώς γίνεται να μην ξέρω πόσο καλός είναι και να μην τον πιστεύω;», είπε χαρακτηριστικά!

 

Δημήτρης Μανάκος