Γι’ αυτό είναι captain ο Έντεγκααρντ: Δίνει ώθηση σε συμπαίκτες και χαρά σε πιτσιρικάδες (vid)

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Το γήπεδο ευτυχία. Όταν κερδίζει η ομάδα είναι ευλογία να την έχεις στηρίξει δια ζώσης. Το άθλημα προσφέρει τρομερά συναισθήματα. Και ο Μάρτιν Έντεγκααρντ το τιμά και με το παραπάνω, όπως κάνει και με το περιβραχιόνιο που φοράει στο μπράτσο, κάτι το οποίο επανέλαβε και απέναντι στην Μπρέντφορντ.  



Γι’ αυτό είναι captain ο Έντεγκααρντ: Δίνει ώθηση σε συμπαίκτες και χαρά σε πιτσιρικάδες (vid)

Ένα γκολ του Ρις Νέλσον πρόσφερε την πρόκριση στους «κανονιέρηδες» ώστε να βρεθούν στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ κι εκεί να κοντραριστούν με την Γουέστ Χαμ, σε μια συνθήκη που καλεί τον Ντέκλαν Ράις ν’ αντιμετωπίσει πολύ σύντομα την ομάδα στην οποία πριν από μερικούς μήνες πανηγύρισε ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ γι’ ακόμα μια φορά απέδειξε γιατί παρά την ηλικία του (24 ετών) είναι τρομερά ώριμος και γιατί ο Μικέλ Αρτέτα τού εμπιστεύθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ώστε να ηγείται των υπολοίπων.

Με την ολοκλήρωση του ματς και με την Άρσεναλ να έχει πάρει αυτό που ήθελε, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός προσπάθησε να κάνει τους συμπαίκτες του να νιώσουν την αγάπη του κόσμου. Έσπρωχνε προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Μπρέντφορντ, τον Τσαρλς Σαγκό που έκανε ντεμπούτο, ενώ αργότερα έκανε το ίδιο με τον Μοχάμεντ Ελνένι που επέστρεψε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και φυσικά, βλέποντας ένα πιτσιρίκι κάπου εκεί κοντά, ο Έντεγκααρντ έσπευσε να του δώσει τη φανέλα για του για να κάνει ακόμα πιο μαγική τη βραδιά του μικρού που μόλις είχε την αγαπημένη του ομάδα να παίρνει πρόκριση!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης