Ο Κόουλ Πάλμερ προσφέρει στην Τσέλσι όσα εκείνη αναζητούσε στον Χάβερτς… (vid)

Ο Κάι Χάβερτς ακόμα … ψάχνεται στην Άρσεναλ, ό,τι έκανε και επί μια 3ετία στην Τσέλσι. Και τώρα, ο Κόουλ Πάλμερ πολύ γρήγορα και εύκολα δείχνει στους «μπλε» πως τελικά όσα αναζητούσαν στον Γερμανό, τα προσφέρει εκείνος έχοντας προσαρμοστεί άμεσα στη νέα του ομάδα.  



Ο Κόουλ Πάλμερ προσφέρει στην Τσέλσι όσα εκείνη αναζητούσε στον Χάβερτς… (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι. Προηγουμένως, είχε βοηθήσει τους «πολίτες» να κατακτήσουν και το ευρωπαϊκό Super Cup, αφού σκόραρε στην κανονική διάρκεια του ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης» προτού η ομάδα του Πεπ πάρει το τρόπαιο στα πέναλτι.

Ο Πάλμερ στο πρόσφατο παιχνίδι των «μπλε» απέναντι στην Μπράιτον για το Λιγκ Καπ τοποθετήθηκε πίσω από τον Νίκολας Τζάκσον, περισσότερο για να δράσει ως 10άρι κι όχι τόσο ως επιθετικός. Και τα κατάφερε περίφημα. Κράτησε μπάλα, είχε απρόβλεπτες κινήσεις, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, έκανε ωραίες μπαλιές, έβγαλε την ασίστ για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και πήρε το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέπει από τον Πάλμερ να τον δικαιώνει ταχύτατα. Ο ποδοσφαιριστής δηλώνει έτοιμος να παίξει ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε του ζητηθεί.

Δεν περιορίζεται στις πλευρές, αναλαμβάνει με χαρά τα καθήκοντα του 10αριού ή του δεύτερου επιθετικού και μοιάζει να μπορεί να δώσει όλα όσα δεν κατάφερε ποτέ ο Χάβερτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης