Το χειρότερο ξεκίνημα 34 ετών για την Γιουνάιτεντ, με μια μικρή «παρηγοριά»

Το 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ» επιβεβαίωσε τις 4 ήττες σε 7 αγωνιστικές στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανάλογα κακό ξεκίνημα είχε κάνει πριν από 34 χρόνια η νυν ομάδα του Τεν Χαγκ, αν και τότε η ομάδα είχε μετρήσει μέχρι και τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.  



Το χειρότερο ξεκίνημα 34 ετών για την Γιουνάιτεντ, με μια μικρή «παρηγοριά»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έπειτα από 7 παιχνίδια τη φετινή σεζόν παραμένουν με μόλις 9 βαθμούς και ο Τεν Χαγκ έχει ν' αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, απουσίες, ατυχία, αδυναμίες και φυσικά όσα εξωαγωνιστικά έχουν συμβεί με τους Σάντσο και Άντονι.

Το πέρασμα της Πάλας από το Μάντσεστερ το απόγευμα του Σαββάτου, επιβεβαίωσε πως η Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της εδώ και 34 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 1989-1990.

Τότε, η Γιουνάιτεντ είχε ξεκινήσει εξαιρετικά με το 4-1 επί της Άρσεναλ, ωστόσο, τα πράγματα στράβωσαν τρομερά στη συνέχεια. Και μπορεί να κατεγράφη μια ευρείας έκτασης επικράτηση επί της Μίλγουολ, ωστόσο, σε αντίθεση με φέτος, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μετρήσει έως και τρεις διαδοχικές ήττες!

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα της έναρξης του '89-'90:

Μαν. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 4-1

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ 1-1

Ντέρμπι Κάουντι – Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0

Μαν. Γιουνάιτεντ – Νόριτς 0-2

Έβερτον – Μαν. Γιουνάιτεντ 3-2

Μαν. Γιουνάιτεντ – Μίλγουολ 5-1

Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ 5-1

Κώστας Ζάλιαρης