Η φωτογραφία που δεν σχολίασε κανείς: Γιατί έκλαιγε ο Σμιθ Ρόου μετά το 3-0 της Άρσεναλ με την Μπόρνμουθ; (vid)

Μπορεί να μην το παρατήρησαν πολλοί, όμως λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Μπόρνμουθ, όλοι πανηγύριζαν και ένας… δάκρυσε. Ο λόγος για τον Έμιλ Σμιθ Ρόου. Ποια ήταν όμως η αφορμή;



Η φωτογραφία που δεν σχολίασε κανείς: Γιατί έκλαιγε ο Σμιθ Ρόου μετά το 3-0 της Άρσεναλ με την Μπόρνμουθ; (vid)

Η Άρσεναλ επικρατεί στην 7η αγωνιστική της Premier League με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στην Μπόρνμουθ, το περσινό 3-0 έγινε… 4-0 φέτος, ο Κάι Χάβερτς έχει σκοράρει μετά από 10 επίσημες αναμετρήσεις με τη νέα του ομάδα και το κλίμα είναι ιδανικό.

Με το σφύριγμα της λήξης, όλοι οι παίκτες των «κανονιέρηδων» στρέφονται προς τον κόσμο και γνωρίζουν την αποθέωση, άπαντες είναι χαρούμενοι, αλλά ένας μοιάζει… στεναχωρημένος.

Ο λόγος για τον Έμιλ Σμιθ Ρόου, ο οποίος δάκρυσε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, δίχως πολλοί να αντιληφθούν γιατί. Εν τέλει όμως, ποιος ήταν ο λόγος; Το γεγονός πως δεν σκόραρε σε καμία από τις δύο μεγάλες στιγμές που του παρουσιάστηκαν, με τον γκολκίπερ της Μπόρνμουθ να το σταματά.

Ό,τι ακριβώς συνέβη δηλαδή και μεσοβδόμαδα, στο ματς του Λιγκ Καπ, που αγωνίστηκε για 80 λεπτά κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Όλοι μαζεύτηκαν γύρω από τον Έμιλ Σμιθ Ρόου, άπαντες τον στήριξαν. Το πρώτο γκολ μετά τον Απρίλιο του 2022 θα έρθει άλλωστε. Είναι θέμα χρόνου!

Δημήτρης Μανάκος