Ποτσετίνο: «Θα πετύχουμε, αλλά θα γίνει σε... δυο χρόνια»! (vids)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την αισιοδοξία του για ό,τι συμβαίνει στην Τσέλσι και για την δουλειά που κάνει ο ίδιος στο κλαμπ, τονίζοντας όμως πως η ομάδα θα φτάσει στο πικ της για να θεωρείται ολοκληρωμένη με τη δική του σφραγίδα, σε διάστημα δυο ετών!  



Ποτσετίνο: «Θα πετύχουμε, αλλά θα γίνει σε... δυο χρόνια»! (vids)

Η θητεία του Αργεντινού κόουτς στους «μπλε» του Λονδίνου έχει ξεκινήσει αρκετά δύσκολα, με μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με μόλις ένα γκολ από την ομάδα μέσα στον Σεπτέμβρη και αυτό στο Λιγκ Καπ, όχι στην Πρέμιερ!

Μιλώντας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Φούλαμ στο «Craven Cottage», ο Ποτσετίνο τόνισε γι' ακόμα μια φορά πως πιστεύει πολύ στο πλάνο που έχει θεσπίσει μαζί με τον Μπόελι και τους συνεργάτες του, ωστόσο, ανέφερε πως το πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη, θ' αποφέρει καρπούς... σε μια διετία!

«Δουλεύουμε δίχως να μας πειράζει αν το πρότζεκτ είναι δυο ή πέντε ετών, το πιο σημαντικό είναι να αισθανόμαστε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πως είμαστε οι κατάλληλοι για να συνεχίσουμε αυτό το έργο και αυτή την διαδρομή» ειπε μεταξύ άλλων ο Ποτσετίνο.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης