Γι' αυτό ο Γκάλαχερ άξιζε να μείνει στην Τσέλσι

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπήρξε το καλοκαίρι, η Τσέλσι αποφάσισε να μην ασχοληθεί με ό,τι μπορεί να συνέβαινε γύρω από τ' όνομά του και ήδη από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Κόνορ Γκάλαχερ αποδεικνύει γιατί πραγματικά άξιζε μια θέση στα χαφ των «μπλε».  



Γι' αυτό ο Γκάλαχερ άξιζε να μείνει στην Τσέλσι

Ο Άγγλος μέσος έχει καταφέρει να είναι τρομερά επιδραστικός στην ομάδα του, ακόμα κι αν χρειάστηκε να φτάσει ο Οκτώβριος για να εξασφαλιστεί η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Φροντίζει να καλύπτει πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, να προσφέρει ασφάλεια στους συμπαίκτες του παρακολουθώντας κάθε φάση, να συμμετέχει στο build – up αλλά και να έχει θέσει σε ισορροπία τα επιθετικά και τα αμυντικά καθήκοντά του.

Κάπως έτσι, ο Κόνορ Γκάλαχερ μετά και το 2-0 επί της Φούλαμ στο «Craven Cottage», είναι πρώτος σε αρκετά κομμάτια της στατιστικής του φετινού «Μαραθωνίου» του πρωταθλήματος.

Έχει πάρει τις περισσότερες μονομαχίες, έχει ανακτήσει την κατοχή τις περισσότερες φορές στο επιθετικό, αλλά και στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου, έχει κάνει τα περισσότερα μαρκαρίσματα και έχει σημειώσει τις περισσότερες παρεμβάσεις σε φάσεις αντιπάλων του.

Ο Έντσο Φερνάντες και ο Μόισες Καϊσέδο που ξεκίνησαν μαζί του στην 11άδα το βράδυ της Δευτέρας, έχουν έναν πανάξιο συμπαραστάτη κοντά τους. Και γι' αυτό εκείνος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας στην εποχή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης