Ο «ιπτάμενος» Σάντσεθ έχει τα περισσότερα clean sheets!

Μπορεί η Τσέλσι να βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, ως απόρροια και της επιθετικής της δυστοκίας το τελευταίο διάστημα, αλλά, ο Ρόμπερτ Σάντσεθ όσο μπορεί εμφανίζεται απόλυτα αξιοπρεπής στα γκολπόστ και έχει τα περισσότερα clean sheets στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Ο «ιπτάμενος» Σάντσεθ έχει τα περισσότερα clean sheets!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που από το βράδυ της Δευτέρας και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φούλαμ χαρακτηρίστηκε... Air Sanchez λόγω ενός στιγμιοτύπου με τον Ραούλ Χιμένες, διατήρησε για 3η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ανέπαφη την εστία του.

Αυτός ο αριθμός των clean sheets είναι ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί στην Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν που διανύουμε, με τους «μπλε» να έχουν ασφάλεια στα γκολπόστ, να βλέπουν και τις αμυντικές επιδόσεις να βελτιώνονται, περιμένοντας πλέον την περίοδο που και οι μεσοεπιθετικοί θ' αρχίσουν να έχουν μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα για την βαθμολογική αναρρίχηση.

Παράλληλα, ο πορτιέρε της Τσέλσι προσφέρει αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του όταν καλείται να παίξει με την μπάλα στα πόδια, τις στιγμές που βρίσκει ευκαιρία να συμμετέχει στο build-up! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης