Ονάνα: Από τις πρωτιές και τον τελικό, στα 7 γκολ παθητικό σε δυο αγωνιστικές...(vids)

Ο Αντρέ Ονάνα συνεχίζει να ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να διώξει τις δύσκολες μέρες στην έναρξη της θητείας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ τα πάντα έχουν πάρει τρομερά κατηφορική κατεύθυνση για τον ίδιο μετά την περσινή εξαιρετική του σεζόν...  



Ονάνα: Από τις πρωτιές και τον τελικό, στα 7 γκολ παθητικό σε δυο αγωνιστικές...(vids)

Ο αντικαταστάτης του Νταβίντ Ντε Χέα στην εστία των «κόκκινων διαβόλων» αδυνατεί να δικαιώσει τον Έρικ Τεν Χαγκ για την επιλογή του. Ο Ονάνα δεν μπορεί με τίποτα να βρει ηρεμία, ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση και τα συνεχόμενα λάθη τον καθιστούν σχεδόν... μόνιμα, αρνητικό πρωταγωνιστή στις προσπάθειες της Γιουνάιτεντ.

Ειδικά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας τα έχει βρει κάτι παραπάνω από σκούρα, σε πλήρη αντίθεση με την περσινή τρομερή αγωνιστική περίοδο όπου διεκδίκησε και το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ονάνα είχε τα περισσότερα clean sheets και τις περισσότερες επεμβάσεις από κάθε άλλον συνάδελφό του, ως πορτιέρε της Ίντερ, φτάνοντας με τους «νερατζούρι» στον μεγάλο τελικό της Πόλης.

Φέτος, μέσα σε δυο αγωνιστικές στην κορυφαία διοργάνωση, όλα... έχουν πάει λάθος. Και ειδικά στην ήττα (3-2) της Τρίτης από την Γαλατασαράι στο «Ολντ Τράφορντ», ξανά η δική του μορφή εμφανίστηκε ως μια υπαίτια για το αποτέλεσμα, ανάμεσα σε αρκετά άλλα λάθη της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα δύο πρώτα ματς φέτος για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κάνει μόλις 6 επεμβάσεις και έχει δεχθεί 7 τέρματα! Και η επίδοση αυτή, όπως καταλαβαίνει εύκολα κάποιος, είναι τρομερά προβληματική...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης