Ο Σάκα θα χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2021!

Ο Μπουκάγιο Σάκα αποχώρησε τραυματίας από την ήττα (2-1) της Άρσεναλ από την Λανς, ο Μικέλ Αρτέτα ανέφερε πως υπάρχει πρόβλημα που θα χρειαστεί χρόνο και κάπως έτσι ο Άγγλος επιθετικός φαίνεται πως θα χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος έπειτα από 2 χρόνια και μερικούς μήνες!  



Ο Σάκα θα χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2021!

Κατέχει το ρεκόρ συνεχόμενων εμφανίσεων σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, αφού, ο Σάκα έχει 87 διαδοχικές παρουσίες σε παιχνίδια της Λίγκας με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Εδώ και 885 ημέρες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αρχίζει και γίνεται πλέον «σημαία» για την αγαπημένη του ομάδα, δεν έχει λείψει ποτέ από κάποια αγωνιστική υποχρέωση του κλαμπ της πρωτεύουσας σε επίπεδο Πρέμιερ.

Κι όμως, να που φαίνεται πως έφτασε ο καιρός να λάβει τέλος αυτή η τρομερή και κορυφαία επίδοση από ποδοσφαιριστή στο πιο λαμπερό πρωτάθλημα!

Ο τραυματισμός του Σάκα δείχνει να είναι τέτοιος που θα του στερήσει την συμμετοχή στο προσεχές, μεγάλο ντέρμπι με την Σίτι, στο «Έμιρεϊτς», το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής. Και αυτό θα είναι το πρώτο του παιχνίδι κατά το οποίο δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, μετά την 2α του Μάη, του 2021! 

Κώστας Ζάλιαρης