Απίθανο: Φίλος της Γιουνάιτεντ κατέγραψε 15 αρνητικά ρεκόρ του Τεν Χαγκ και σταμάτησε στον… Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ». Μα στο μυαλό των φίλων της ομάδας, αμφότεροι συνδέονται. Και ο πιο φανατικός υποστηρικτής ως προς την απόλυση του Ολλανδού, φρόντισε να το αποδείξει!



Απίθανο: Φίλος της Γιουνάιτεντ κατέγραψε 15 αρνητικά ρεκόρ του Τεν Χαγκ και σταμάτησε στον… Κριστιάνο!

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Έρικ Τεν Χαγκ. Είναι προφανές. Η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας μεγάλωσε την αμφισβήτηση και το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Γαλατασαράι, έκανε τον κόσμο να ξεσπάσει.

Η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού των «κόκκινων διαβόλων» ζητά την αποχώρησή του. Αλλά ίσως, βρήκαμε τον πλέον φανατικό υποστηρικτή ως προς την απόλυση του Ολλανδού.

Πρόκειται για έναν Άγγλο φίλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος φρόντισε να καταγράψει 15 αρνητικά ρεκόρ της αγαπημένης του ομάδας. Όλα φέτος, όλα με τον Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική της ηγεσία.

Ενημέρωσε για όσα βρήκε τους ακόλουθούς του και εν συνεχεία, σε άλλο ποστάρισμα, φρόντισε να υπενθυμίσει πως όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πέθανε» ποδοσφαιρικά.

Δημήτρης Μανάκος