Ο Καζεμίρο σε μια σεζόν και... κάτι, έχει καταφέρει να σπάσει ρεκόρ κόκκινων καρτών!

Διόλου τιμητική επίδοση, αλλά όταν είναι για περιπτώσεις όπως αυτή με την Γαλατασαράι όπου θέλησε να βοηθήσει την ομάδα του, τότε ίσως έχει ελαφρυντικό. Παρ' όλα αυτά, ουδέποτε ο Καζεμίρο είχε αντικρίσει τόσες κόκκινες κάρτες, όσες έχει δει στη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Ο Καζεμίρο σε μια σεζόν και... κάτι, έχει καταφέρει να σπάσει ρεκόρ κόκκινων καρτών!

Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει αποδείξει την τρομερή του αξία, πόση ποιότητα προσδίδει στη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στα σχέδια του Τεν Χαγκ και πόσο... πολύ μπορεί να σκοράρει, όπως το πράττει φέτος.

Παρ' όλα αυτά, μετά και την αναμέτρηση με την Γαλατασαράι στο «Ολντ Τράφορντ», ο Καζεμίρο έχει ήδη 3 κόκκινες κάρτες ως μέλος του κλαμπ του Μάντσεστερ. Σε αυτή τη μια σεζόν και τον... έναν μήνα που έχει θητεύσει μέχρι στιγμής.

Ξεκινώντας από τα βασικά, ουδέποτε είχε αποβληθεί τρεις φορές στην καριέρα του, σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα είχε βρεθεί. Και οι δύο κόκκινες κάρτες που είχε στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφορούσαν θητεία... 336 αναμετρήσεων!

Στην Σάο Πάουλο δεν είχε καμία σε 75 ματς, ούτε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του σε 73 παιχνίδια. Δίχως κόκκινη είχε μείνει και στην Πόρτο σε 41 αναμετρήσεις. Και τώρα, σε 61 ματς στην Αγγλία, έχει αποχωρήσει από το γήπεδο με κάρτα και τιμωρία, τρεις φορές!

Κώστας Ζάλιαρης