«Αυτό ήταν για εσένα Σερ Άλεξ»: Η εικόνα του ΜακΤόμινεϊ που έγινε viral και ο Τεν Χαγκ που… σώθηκε! (vid)

Απίθανη ανατροπή πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπρέντφορντ, με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης. Δύο γκολ από το 92ο μέχρι και το 96ο λεπτό, παράνοια στο «Ολντ Τράφορντ» και… παράταση ζωής για τον Έρικ Τεν Χαγκ που πανηγύρισε έξαλλα το τελικό 2-1!



«Αυτό ήταν για εσένα Σερ Άλεξ»: Η εικόνα του ΜακΤόμινεϊ που έγινε viral και ο Τεν Χαγκ που… σώθηκε! (vid)

Ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στα μάτια του. Μία πολύ κακή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία ομάδα δίχως πλάνο και φαντασία, να πανηγυρίζει μέσα σε τρία λεπτά μία απίθανη ανατροπή επί της Μπρέντφορντ, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή της έναν Σκωτσέζο.

Ο λόγος φυσικά για τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90’ και αναδείχθηκε σε πρόσωπο του ματς. Ισοφάρισε στο 92’, σημείωσε το γκολ νίκης στο 96’ και επί της ουσίας, κράτησε τον Έρικ Τεν Χαγκ στο «τιμόνι» των «κόκκινων διαβόλων».

Η ανακούφιση άλλωστε που αισθάνθηκε ο Ολλανδός με το σφύριγμα της λήξης είναι δείγμα της πίεσης που αισθάνεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Παράνοια» στο «Ολντ Τράφορντ», ο Τεν Χαγκ να χοροπηδάει και ο Τόμας Φρανκ να μην πιστεύει στα μάτια του.

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ φυσικά και αποτελεί θέμα συζήτησης τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Twitter. Και μεγαλύτερη απόδειξη από… εκείνη τη φωτογραφία με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υφίσταται. Ήταν παιδί, μεγάλωσε δίπλα του και άπαντες θεωρούν πως του αφιερώνει το γκολ.

Επί της ουσίας, κρατά την αγαπημένη ομάδα του Σερ Άλεξ στη «ζωή». Το εν λόγω tweet δεν απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα…

Δημήτρης Μανάκος