Η στιγμή που ο Γουόκερ βγαίνει εκτός εαυτού με τον γυμναστή της Άρσεναλ (vids)

Αν και ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για ό,τι συνέβη, φαίνεται ότι ο Κάιλ Γουόκερ κάτι άκουσε από τον γυμναστή της Άρσεναλ πηγαίνοντας προς τ' αποδυτήρια και αυτό τον έκανε να ... θολώσει και να ξεκινήσει καυγά στο φινάλε του ντέρμπι της Σίτι με τους «κανονιέρηδες» στο «Έμιρεϊτς». 



Η στιγμή που ο Γουόκερ βγαίνει εκτός εαυτού με τον γυμναστή της Άρσεναλ (vids)

Οι «πολίτες» ηττήθηκαν από τους Λονδρέζους στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από 15 διαδοχικά παιχνίδια και αυτό φαίνεται πως προκάλεσε εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Ο Καταλανός προπονητής δεν ήθελε ν' αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο σημειώθηκε μικρή ένταση στην ολοκλήρωση του αγώνα, με τους Γουόκερ και Χάαλαντ, ωστόσο, φαίνεται πως ο Άγγλος φουλ μπακ κάτι άκουσε από τον γυμναστή της Άρσεναλ που βρέθηκε στο δρόμο του. 

Πηγαίνοντας προς τ' αποδυτήρια, ο Γουόκερ ακούει κάτι κι αμέσως γυρίζει προς το μέρος του, για ν' ακολουθήσει η σύρραξη που όμως δεν ξέφυγε καθόλου... Βέβαια, λέγεται πως ο νυν αρχηγός της Σίτι αρνήθηκε να δώσει το χέρι του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του μέλους του staff των νικητών και κάπως έτσι προκλήθηκε το επεισόδιο...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης