Ο Χάαλαντ έμεινε στο απόλυτο μηδέν ξανά, απέναντι στους ίδιους αμυντικούς!

Φαίνεται πως με το συγκεκριμένο δίδυμο των στόπερ της Άρσεναλ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ αδυνατεί παντελώς να φανεί απειλητικός για την αντίπαλη εστία και έμεινε ξανά στο απόλυτο μηδέν!



Ο Χάαλαντ έμεινε στο απόλυτο μηδέν ξανά, απέναντι στους ίδιους αμυντικούς!

Ο Νορβηγός επιθετικός δεν κατάφερε να συμμετέχει όσο ενεργά θα ήθελε, στο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς», το απόγευμα της Κυριακής, με την ομάδα του να κάνει μόλις 4 τελικές και 1 εξ αυτών να πηγαίνει εντός εστίας. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αισθάνθηκε ότι οι Ντε Μπρόινε και Ρόδρι έλειψαν πολύ από την ομάδα του, ωστόσο, ο Μικέλ Αρτέτα, σίγουρα, θα είναι ευτυχισμένος αν σκεφτεί πως μέχρι στιγμής φέτος έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο να κάνει τον Χάαλαντ απλά να... παρακολουθεί ένα ματς! 

Όπως και στην αναμέτρηση του Αυγούστου για το Community Shield, έτσι και στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στους δύο μεγάλους διεκδικητές του περσινού τίτλου o Viking της Σίτι έμεινε στο 0,00 στον δείκτη των xGoals, ως απόδειξη της παντελούς αναιμικής παρουσίας του! 

Η μόνη διαφορά στην αμυντική τετράδα της άμυνας της Άρσεναλ τον Αύγουστο και τον Οκτώβρη, ήταν ο Γιούριεν Τίμπερ που στάθηκε τρομερά άτυχος με τη ρήξη χιαστού που υπέστη...

Κώστας Ζάλιαρης