«Φύγε ή… φύγε» - Η Γιουνάιτεντ πληρώνει ακόμη και τους μισθούς του Σάντσο για να αποχωρήσει!

Κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον διώξει. Τι αποφάσισε αισίως; Να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του στην ομάδα που θα παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο, για να «τρέξει» η διαδικασία πολύ ταχύτερα. Έχει «τελειώσει» ο Σάντσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



«Φύγε ή… φύγε» - Η Γιουνάιτεντ πληρώνει ακόμη και τους μισθούς του Σάντσο για να αποχωρήσει!

Ο Τζέιντον Σάντσο δείχνει αποφασισμένος να μην ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαγκ και να μην επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο σύλλογος αναζητά τρόπους για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού.

Και οι δύο πλευρές επιθυμούν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους και σύμφωνα με δημοσίευμα της MailSport, η Γιουνάιτεντ θα φτάσει στα… άκρα, για να μην δει ξανά τον Άγγλο εξτρέμ να παίζει με τη φανέλα της.

Τι έχει αποφασίσει λοιπόν να πράξει; Είναι διατεθειμένη να πληρώνει ένα ποσό από την εβδομαδιαία συμφωνία του Σάντσο με τον επόμενο σύλλογό του, ώστε να διευκολύνει την ομάδα που θα τον πάρει ως δανεικό!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι «κόκκινοι διάβολοι» του δίνουν 330.000 λίρες την εβδομάδα και θα… συνεχίσουν να τον πληρώνουν, ακόμη και όταν παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να κινηθούν ταχύτερα οι σχετικές διαδικασίες.

Δημήτρης Μανάκος