Το αριστούργημα με την Τότεναμ και το σόλο με τη Λίβερπουλ: Μερικά γκολ του Αζάρ είναι για... το Λούβρο! (vids)

Οι μεγάλοι αντίπαλοι της Τσέλσι έχουν να θυμηθούν... χουνέρια από εκείνον. Από τη μια θα καταριούνται τις στιγμές που έπρεπε να τον αντιμετωπίσουν, από την άλλη θα είναι ευγνώμονες που τον γνώρισαν και τον κόντραραν. Δυο από τα πολλά γκολ του Αζάρ με τη φανέλα της Τσέλσι σε μεγάλα ντέρμπι, έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων!   



Το αριστούργημα με την Τότεναμ και το σόλο με τη Λίβερπουλ: Μερικά γκολ του Αζάρ είναι για... το Λούβρο! (vids)

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αποφάσισε ν' ακούσει το σώμα του και τον οργανισμό του και να καταλάβει πως πλέον δεν θα μπορούσε ν' αντέξει στο επίπεδο που θα ήθελε ν' αγωνίζεται. Άφησε την ενεργό δράση και ετοιμάζεται πλέον για μια πολύ πιο χαλαρή ζωή. 

Στην 7ετή θητεία του στην Τσέλσι ο Αζάρ πέτυχε φοβερά και τρομερά πράγματα. Σημείωσε γκολ τα οποία φυσικά ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να τα συγκρατήσει όλα και να τα επαναφέρει στην επιφάνεια με ευκολία. 

Δυο απ' αυτά που αμέσως έρχονται στο μυαλό μας, πάντως, ήταν απέναντι σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Το ένα, ήταν αυτό με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2 την 2α Μαΐου του 2016 στη «μάχη του Στάμφορντ Μπριτζ», όταν με το υπέροχο φαλτσαριστό σουτ χάρισε τον τίτλο στην Λέστερ, στο παραμύθι που έζησαν οι «αλεπούδες» του Ρανιέρι. 

Το άλλο, ήταν δυο χρόνια αργότερα, το 2018, για το Λιγκ Καπ, όταν ο Βέλγος έκανε τρομερό σόλο και απίθανο διαγώνιο τελείωμα για το 2-1 και την πρόκριση των «μπλε». 

Κάθε φορά που τα βλέπουμε, είναι το ίδιο απολαυστικά... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης