Η Μάντσεστερ Σίτι ζητά… φάουλ, 39 δευτερόλεπτα πριν από το γκολ του Μαρτινέλι! (pic)

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο «Έμιρεϊτς» έχει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ζητά φάουλ στο ξεκίνημα του γκολ της Άρσεναλ, σε βάρος του Έρλινγκ Χάαλαντ.



Η Μάντσεστερ Σίτι ζητά… φάουλ, 39 δευτερόλεπτα πριν από το γκολ του Μαρτινέλι! (pic)

Για έντονα παράπονα από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι, από τη διαιτησία στο «Έμιρεϊτς», κάνουν λόγο διάφορα αγγλικά Μέσα, παρά το γεγονός πως οι «γαλάζιοι» δεν μίλησαν δημόσια για αυτό και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν αναφέρθηκε διόλου στον «άρχοντα» της αναμέτρησης.

Ωστόσο, φημολογείται πως οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν μεγάλα παράπονα για ένα φάουλ που έχει λάβει χώρα, 39 δευτερόλεπτα πριν από το γκολ της Άρσεναλ. Ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες έχει πάρει κεφαλιά από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, μπροστά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, και ο Πεπ σηκώνει τα χέρια, θεωρώντας πως το μαρκάρισμα είναι ξεκάθαρο.

Η φάση συνεχίζεται, οι τέσσερις αλλαγές της Άρσεναλ συνεργάζονται και ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι πετυχαίνει το πρώτο γκολ του στη σεζόν, για να διαμορφώσει επί της ουσίας, το τελικό αποτέλεσμα για τους «κανονιέρηδες».

Με τις διαμαρτυρίες του Πεπ Γκουαρδιόλα μάλιστα συμφώνησαν τόσο ο Μάικλ Όουεν, όσο και ο Σον Ράιτ Φίλιπς, λέγοντας πως το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί, από τη στιγμή που ο Γκάμπριελ «σκαρφαλώνει» στην πλάτη του Χάαλαντ, και δεν βγαίνει πρώτος στην μπάλα!

Δημήτρης Μανάκος