Φαν Ντάικ: «Το ότι πληρωνόμαστε καλά, δεν σημαίνει ότι δεν θα κοιτάζουμε την υγεία μας...»!

Ως άνθρωπος με άποψη και ως αρχηγός της Λίβερπουλ, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε σαφές γι' ακόμα μια φορά πως κάτι πρέπει ν' αλλάξει με το γεμάτο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα πρέπει να δράσουν προκειμένου ν' αλλάξει μια κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει την υγεία τους... 



Φαν Ντάικ: «Το ότι πληρωνόμαστε καλά, δεν σημαίνει ότι δεν θα κοιτάζουμε την υγεία μας...»!

Ο Ολλανδός αμυντικός των «κόκκινων» και των «οράνιε», με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, αλλά δίχως να σταματάει την αγωνιστική δραστηριότητα από τη στιγμή που έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, μίλησε ξανά ανοιχτά για το μεγαλύτερο πρόβλημα του σύγχρονου ποδοσφαίρου. 

Τα παιχνίδια είναι συνεχή, χρόνος για ξεκούραση και αποφόρτιση δεν υπάρχει και αυτό που φωνάζει κάθε λίγο και λιγάκι ο Κλοπ, τώρα ήρθε στα χείλη του Φαν Ντάικ, που πλέον κάλεσε τους συναδέλφους του ν' αντιδράσουν. 

«Στην Αγγλία θεωρούμε ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά γεμάτο. Το ότι πληρωνόμαστε καλά δεν σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί εις βάρος της υγείας μας. Συνεχώς καλούμαστε να παίζουμε όλο και περισσότερα παιχνίδια. Θα πρέπει όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές να πούμε επιτέλους κάτι και να βοηθήσουμε να βρεθεί μια λύση, να προκαλέσουμε μια λύση...» ήταν τα λόγια του «Βερτζ». 

Κώστας Ζάλιαρης