Και Οκτώβρη και Νοέμβρη, η Λίβερπουλ παίζει μεσημέρι Σαββάτου μετά από διακοπή για τις εθνικές ομάδες!

Ο Κλοπ φωνάζει συνεχώς, δεν τον ακούει κανείς και η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να βάζει την Λίβερπουλ να παίξει μεσημέρι Σαββάτου μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων! Και τώρα, στο προσεχές ντέρμπι με την Έβερτον, αλλά και τον Νοέμβρη, οι «κόκκινοι» οριακά θα προλάβουν να κάνουν κάποια προπόνηση με όλους τους διεθνείς!



Και Οκτώβρη και Νοέμβρη, η Λίβερπουλ παίζει μεσημέρι Σαββάτου μετά από διακοπή για τις εθνικές ομάδες!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τονίσει το πρόβλημα, ειδικά λόγω και της παρουσίας διεθνών στο ρόστερ που αγωνίζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όταν καλούνται στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, αλλά συνεχώς η Λίβερπουλ «πληρώνει το μάρμαρο» και παίζει το πρώτο χρονικά παιχνίδι της επανέναρξης του πρωταθλήματος. 

Για το προσεχές «παράθυρο» με τα ματς των προκριματικών, η ομάδα του λιμανιού κοντράρεται με την Έβερτον στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στις 14:30 του άλλου Σαββάτου (21/10), ενώ, κάτι αντίστοιχο, ξανά με ντέρμπι, θα γίνει και στις ημερομηνίες του Νοέμβρη μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων! 

Το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11) θα διεξαχθεί κι εκείνο στις 14:30, ημέρα Σάββατο. Και κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη (16/09) με την αναμέτρηση απέναντι στην Γουλβς! 

Επί εποχής Κλοπ, οι «κόκκινοι» θα έχουν παίξει 14 φορές στο συγκεκριμένο slot αμέσως μετά από παιχνίδια διοργανώσεων των UEFA και FIFA, ενώ, η αμέσως επόμενη ομάδα είναι η Τότεναμ με 6 τέτοιες αναμετρήσεις! Κάπως άνισο, έτσι δεν είναι; 

Κώστας Ζάλιαρης