O «χορός» του Σαλάχ που «χάλασε» το χατ-τρικ του Φιρμίνο και το ντεμπούτο του Ρανιέρι (vid)

Από εκείνο το παιχνίδι ο κόσμος θυμάται αυτό το γκολ κι όχι το χατ-τρικ του Φιρμίνο. Ο άλλοτε πρωτεργάτης του «παραμυθιού» της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, έκανε κάκιστο ντεμπούτο στον πάγκο της Γουότφορντ και γι' αυτό ευθύνεται η εντυπωσιακή Λίβερπουλ και ο φοβερός «χορός» του Μοχάμεντ Σαλάχ, σαν σήμερα, το 2021... 



O «χορός» του Σαλάχ που «χάλασε» το χατ-τρικ του Φιρμίνο και το ντεμπούτο του Ρανιέρι (vid)

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ επισκέφθηκαν μια τέτοια μέρα (16/10/2021) πριν από μια διετία, την έδρα των «hornets» στο πρώτο παιχνίδι του Ρανιέρι στον πάγκο της ομάδας, με τον Ιταλό να έχει διαδεχθεί τον Σίσκο Μουνιόθ. 

Η ομάδα του Κλοπ έφτασε σε πέντε γκολ απέναντι στην Γουότφορντ, με τον Φιρμίνο να σκοράρει τρεις φορές και τους Μανέ και Σαλάχ από μια. Αυτό που έμεινε, όμως, ήταν το «σόλο» του Αιγύπτιου που πραγματικά... χόρεψε για να ξεπεράσει όποιον προσπάθησε ν' αμυνθεί απέναντί του και να τον σταματήσει. 

Ο «Φαραώ» είχε τρεις παίκτες μπροστά του, ντρίμπλαρε, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, «ξάπλωσε» ακόμα έναν... άτυχο που πίστεψε ότι μπορούσε να του δείξει το stop και ο αστέρας της Λίβερπουλ με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης