Αρχηγού παρόντος: Επιστρέφει ο Τζέιμς για το ντέρμπι με την Άρσεναλ! (vid)

Η Τσέλσι θα έχει τον Ρις Τζέιμς διαθέσιμο και πανέτοιμο για το ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Άγγλο φουλ μπακ να επιστρέφει έπειτα από δυο μήνες! 



Αρχηγού παρόντος: Επιστρέφει ο Τζέιμς για το ντέρμπι με την Άρσεναλ! (vid)

Ταλαιπωρημένος, άτυχος, με ανάγκη τα τελευταία χρόνια να πρέπει να διαχειριστεί σοβαρούς τραυματισμούς και να διατηρηθεί σε θετική τροχιά, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, ο Ρις Τζέιμς ετοιμάζεται γι' ακόμα μια μεγάλη επιστροφή. 

Έχοντας απουσιάσει από τον περασμένο Αύγουστο, με την έναρξη της νέας σεζόν να τον έχει αναγκάσει να μείνει ξανά εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα με πρόβλημα τραυματισμού, ο Άγγλος μπακ και αρχηγός της Τσέλσι θα δηλώσει βροντερό «παρών» στο ντέρμπι του Λονδίνου το προσεχές Σάββατο. 

Η Άρσεναλ επισκέπτεται το «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο Ποτσετίνο θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζέιμς, τον οποίο αντικαθιστούσε μέχρι πρότινος ο Μάλο Ζουστό από δεξιά.

Οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα (2-0 την Φούλαμ, 4-1 την Μπέρνλι) και την επαναφορά του captain μόνο ως ένδειξη θετικής συνέχισης θέλουν να την ερμηνεύσουν στην ομάδα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης