Έχασε την ευκαιρία ο Χάαλαντ; Η Sport αναδεικνύει νικητή της Χρυσής Μπάλας τον Μέσι!

Η καταλανική Sport αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2023, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να χάνει την τεράστια ευκαιρία να πάρει το κορυφαίο ατομικό βραβείο, παρά τα όσα μαγικά έκανε στην Πρέμιερ και το Τσάμπιονς Λιγκ! 



Έχασε την ευκαιρία ο Χάαλαντ; Η Sport αναδεικνύει νικητή της Χρυσής Μπάλας τον Μέσι!

Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για την πρώτη φορά που κατακτά την Χρυσή Μπάλα ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται πια στα ευρωπαϊκά γήπεδα. 

Ο Λίο προκάλεσε παροξυσμό με την απόφασή του να παίξει για την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ από το καλοκαίρι και μετά, ενώ, τον Δεκέμβρη του 2022 αναρριχήθηκε μαζί με την παρέα του, στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το Μουντιάλ για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φάνταζε ως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Μέσι στην διεκδίκηση του βραβείου μετά τα όσα μαγικά έκανε στην Πρέμιερ Λιγκ, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, αλλά και στα ευρωπαϊκά ύδατα, πανηγυρίζοντας το ιστορικό τρεμπλ με την Μάντσεστερ Σίτι. 

Παρ' όλα αυτά, ο Μέσι φαίνεται ότι θα πάρει στα χέρια του την 8η Χρυσή Μπάλα, κάτι που αναμένεται ν' ανακοινωθεί στο τέλος του μήνα... 

Κώστας Ζάλιαρης