Ο Τεν Χαγκ περιμένει πως και πως τις αλλαγές με τον Ράτκλιφ!

Όντας εκνευρισμένος με ορισμένες πτυχές της συνεργασίας του με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται πως περιμένει με ανυπομονησία τις αποφάσεις και τις αλλαγές από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ με την εξασφάλιση του 25% των μετοχών! 



Ο Τεν Χαγκ περιμένει πως και πως τις αλλαγές με τον Ράτκλιφ!

Οι Γκλέιζερς έβαλαν στο μετοχικό σχήμα τον 2ο πλουσιότερο Βρετανό, εξαναγκάζοντας τον Σεΐχη Γιασίμ σε απόσυρση της προσφοράς του για την ολοκληρωτική εξαγορά των μετοχών του κλαμπ. 

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ πολύ συντομα θα είναι κι επίσημα κάτοχος του 25% των μετοχών, όταν θα εγκριθεί και το τυπικό σκέλος της μεταβίβασης από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι... ενθουσιασμένος στην ιδέα πως η νέα τάξη πραγμάτων θα φέρει αλλαγές και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αυτό, διότι ο Ολλανδός εμφανίζεται ενοχλημένος από ορισμένες τακτικές της διοίκησης και κυρίως στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ. 

Θεωρεί πως δεν έχουν καταστεί σαφή τα θέματα του μπάτζετ και δεν έχει υπάρξει συγκεκριμένοι και ποιοτική στόχευση σε ποδοσφαιριστές, πράγμα που κάνει τον κόουτς της Γιουνάιτεντ να επιζητά την αλλαγή που διαφαίνεται στον ορίζοντα... 

Κώστας Ζάλιαρης