Ο Νούνιες που αγαπούν στη Λίβερπουλ: Γκολ, ασίστ… πεσμένος και συζήτηση με τον Άλισον! (vid)

Εκπληκτική εμφάνιση του Ντάργουιν Νούνιες στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Βραζιλία. Γκολ, ασίστ και νίκη με 2-0 για την ομάδα του, με δύο βίντεο να γίνονται… viral!



Ο Νούνιες που αγαπούν στη Λίβερπουλ: Γκολ, ασίστ… πεσμένος και συζήτηση με τον Άλισον! (vid)

Ο Ντάργουιν Νούνιες αισθάνεται καλύτερα από πέρυσι, πείθει περισσότερο, είναι και πάλι μέσα στις φάσεις, αλλά φαντάζει πιο αποτελεσματικός.

Το ξεκίνημά του στη σεζόν με τη Λίβερπουλ είναι εξαιρετικό, το ματς με τα δύο γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ αποτελεί μακράν το κορυφαίο του, αλλά αισίως, φρόντισε να αποδείξει και στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με τη Βραζιλία, πως όταν ο ίδιος νιώθει καλά, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακόμη και αν τον επιτηρεί ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες, ακόμη και αν η αντίπαλη άμυνα τον έχει «σωριάσει» στο έδαφος, ακόμη και αν ο Μαρκίνιος έχει βγει μέχρι τη σέντρα για να τον μαρκάρει.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έκανε το 1-0 με υπέροχη κεφαλιά και εν συνεχεία, έφτιαξε το δεύτερο γκολ της χώρας του.

Σε μία φάση που ξεκίνησε από πλάγιο, κράτησε την μπάλα με πλάτη, γύρισε και την έδωσε, όντας στο χορτάρι, στον Ντε λα Κρους. Το 2-0 της Ουρουγουάης λοιπόν και η πρώτη της νίκη επί της «σελεσάο» στα προκριματικά μετά από 22 χρόνια, φέρει «φαρδιά – πλατιά» την υπογραφή του.

Στο φινάλε ήρθε κοντά με τον Άλισον Μπέκερ, συζήτησαν και αμφότεροι επιστρέφουν στο «Νησί», αναμένοντας το ντέρμπι με την Έβερτον, για την 9η αγωνιστική της Premier League!

Δημήτρης Μανάκος