Νικήτρια στο «Άνφιλντ» η… Σίτι(vids)

Στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ» αποτέλεσμα που εκμεταλλεύτηκε η Σίτι και με το 4-1 επί της Άστον Βίλα, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.



Νικήτρια στο «Άνφιλντ» η… Σίτι(vids)

Στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ» αποτέλεσμα που εκμεταλλεύτηκε η Σίτι και με το 4-1 επί της Άστον Βίλα, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παρέμεινε αήττητη μέσα στο «Μπριτάνια» η Στόουκ επικρατώντας 2-0 της Φούλαμ, νικήτρια στο ντέρμπι των νεοφώτιστων η Νόριτς, 3-1 την Σουόνσι. Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στα αγγλικά γήπεδα.

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Έσπασαν καρδιές στο «Άνφιλντ» όπου Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με τον Τζέραρντ στο 68΄. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφάρισαν με τον Ερνάντες στο 81΄ και στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν τον ρυθμό, την αγωνία και την ένταση να «χτυπήσουν» κόκκινο με τις χαμένες ευκαιρίες που δεν βρήκαν όμως στόχο.Διαβάστε εδώ περισσότερα.


Liv 1-1 MU footyroom.com by footyroom

Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα 4-1

Γνώριζε από πριν την ισοπαλία στο «Άνφιλντ». Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έμεινε να… λιγουρεύεται την κορυφή της βαθμολογίας, επικράτησε της Άστον Βίλα 4-1 και απολαμβάνει τη μοναξιά της πρώτης θέσης μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!Διαβάστε εδώ περισσότερα.


Νόριτς-Σουόνσι 3-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιρλανδό μέσο, Άντονι Πίλκινγκτον η Νόριτς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με 3-1 κόντρα στη Σουόνσι στο «Κάροου Ρόουντ». Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμεινε ο Βαγγέλης Μόρας.Διαβάστε εδώ περισσότερα.


Στόουκ-Φούλαμ 2-0

Σε «φρούριο» που μάλιστα αποφέρει πολύτιμές νίκες έχει μετατραπεί το «Μπριτάνια» για τη Στόουκ! Οι «πότερς» διατήρησαν το αήττητο εντός έδρας φετινό τους σερί, επικρατώντας και της Φούλαμ με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!Διαβάστε εδώ περισσότερα.


szólj hozzá: S2-0F


Γουίγκαν-Μπόλτον 1-3

Φαίνεται πως τα εκτός έδρας παιχνίδια της… πάνε καλύτερα! Η Μπόλτον επικράτησε στο «DW» της Γουίγκαν με 3-1, πήρε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα ξανά μακριά από το σπίτι της και… ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Την 5η συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η εκ των ουραγών πλέον Γουίγκαν!Διαβάστε εδώ περισσότερα.


ΚΠΡ-Μπλάκμπερν 1-1

Ούτε το ταξίδι στην Ινδία δεν βοήθησε τη Μπλάκμπερν να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «ρόβερς» αντιμετώπισαν την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ» αλλά έμειναν στο 1-1 με τους νεοφώτιστους, αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα του Στιβ Κιν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 8 αγωνιστικές!Διαβάστε εδώ περισσότερα.


Fb.com/1Goals - QPR 1-0 Blackburn by XpressGOAL365


Τσέλσι - Έβερτον 3-1

Η Τσέλσι δεν ήταν καλύτερη από την Έβερτον. Είχε όμως τον τρόπο. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας – Μπόας πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με σκορ 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και απέχοντας πλέον ένα βαθμό από τη Γιουνάιτεντ και τρεις από την πρωτοπόρο Σίτι! Σκόραρε ξανά ο Βέλλιος! Διαβάστε περισσότερα.