Ντάργουιν Νούνιες: Κέρδισε πίσω την αυτοπεποίθησή του, έδειξε σε Γκάμπριελ και Καζεμίρο στιγμές από... Πρέμιερ (vid)

Η πίεση και το άγχος έφυγαν, συνήθισε όλα τα δεδομένα της Αγγλίας και τώρα είναι ο καλύτερος εαυτός του, τόσο με την Λίβερπουλ, όσο και με την εθνική Ουρουγουάης. Ο Ντάργουιν Νούνιες δυνάμωσε τρομερά, κυρίως πνευματικά, τους τελευταίους μήνες και έδειξε... σκηνές από τα προσεχώς της Πρέμιερ Λιγκ σε αντιπάλους του από το Big-6. 



Ντάργουιν Νούνιες: Κέρδισε πίσω την αυτοπεποίθησή του, έδειξε σε Γκάμπριελ και Καζεμίρο στιγμές από... Πρέμιερ (vid)

Από την κριτική, τα συνεχή δημοσιεύματα, την ανάγκη του Κλοπ να τον στηρίξει ξανά και ξανά δημόσια, αλλά και τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες όπου φαινόταν ότι το πρόβλημα ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης, ο Ντάργουιν Νούνιες είναι πλέον πολύ διαφορετικός ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν. 

Έχοντας φροντίσει να καθαρίσει το μυαλό του, να δουλέψει, να πεισμώσει, αλλά και έχοντας την εύνοια της τύχης που μαζί με την ποιότητά του, τον βοήθησαν σ' εκείνα τα τρομερά γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ στο φινάλε του ματς στο St. James' Park, έχει ... πατήσει φρένο κι έχει φύγει μπροστά. 

Το έδειξε και στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Βραζιλία. Και με το γκολ του, με την δυνατή κεφαλιά, αλλά πολύ περισσότερο με την ασίστ του. Και δίχως ισορροπία, με τους Καζεμίρο και Γκάμπριελ των Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ κολλημένους στην πλάτη του, με τον Μαρκίνιος να παρακολουθεί από κοντά, αλλά την μπάλα να περνάει και να γίνεται «σερβίρισμα» για το 2-0 της ομάδας του Μπιέλσα. 

Ο Ντάργουιν Νούνιες, ακόμα κι έτσι, δεν έχει εγγυημένη μια θέση στην αρχική 11άδα της Λίβερπουλ την δεδομένη χρονική στιγμή. Κι όμως, το ζει τρομερά. Έχει δεθεί με το κλαμπ και η περίοδος που διανύει τον βοηθά να είναι και τρομερά αποτελεσματικός στον αγωνιστικό χώρο. Είτε θα φωνάξει και θα εμψυχώσει από τον πάγκο, είτε θα πατήσει χορτάρι για να δώσει λύσεις, ο φορ των «κόκκινων» στη δεύτερη σεζόν του στο λιμάνι βγάζει εκείνο τον εαυτό που είχε δει ο Κλοπ στην Μπενφίκα και αποφάσισε να τον πάρει στο «Άνφιλντ». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης