Εξαπλώνεται στην Ασία η Άστον Βίλα, ανακοίνωσε συνεργασία με την Βίσελ Κόμπε!

Το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ μεγαλώνει και η Άστον Βίλα φροντίζει για την διάδοση της ιστορίας και του ονόματός της, συνάπτωντας συνεργασία με την Βίσελ Κόμπε ώστε να δημιουργηθεί... γέφυρα μεταφοράς παικτών ανάμεσα σε Ιαπωνία και Αγγλία!  



Εξαπλώνεται στην Ασία η Άστον Βίλα, ανακοίνωσε συνεργασία με την Βίσελ Κόμπε!

Οι «χωριάτες» έχουν αλλάξει επίπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι καταφέρνοντας φέτος να βρίσκονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο, φαίνεται ότι «τρέχουν» και πολλά άλλα ζητήματα στον σύλλογο, που αφορούν την διάδοση της φήμης της Βίλα και φυσικά την παρουσία στο επόμενο «σκαλί» σε ό,τι αφορά το πρεστίζ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι γνωστοποίησε πως πλέον έχει συνάψει συνεργασία με την Βίσελ Κόμπε στην οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν και ο Αντρές Ινιέστα! Αυτή η συνεργασία θα αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρνουν ποδοσφαιριστές από την Ασία να μεταπηδούν στην Ευρώπη, αποκομίζοντας εμπειρίες από το αγγλικό ποδόσφαιρο με την βοήθεια της Άστον Βίλα.

Επιπλέον, θα υπάρχει φυσικά και ανταλλαγή απόψεων για το κομμάτι λειτουργίας των κλαμπ και ανάπτυξης των ακαδημιών, κάτι που φυσικά περισσότερο θα ωφελήσει την κινεζική ομάδα, έχοντας την τρομερή επιρροή από ένα κλαμπ επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ.

Κώστας Ζάλιαρης