Ο Κλοπ στηρίζεται σε όλους για το αριστερό άκρο: «Δεν είναι μόνο ο Κώστας...»

Φυσικά ο Greek Scouser είναι η βασική επιλογή αυτή τη στιγμή, ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ θα προσπαθήσει να διαμορφώνει κάθε φορά τα πλάνα του με τέτοιο τρόπο ώστε να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις όλων των διαθέσιμων παικτών του για τα μετόπισθεν, όσο καιρό απουσιάσει ο Άντι Ρόμπερτσον. 



Ο Κλοπ στηρίζεται σε όλους για το αριστερό άκρο: «Δεν είναι μόνο ο Κώστας...»

Ο «Τσίμι» ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη ευκαιρία που του έχει προκύψει στα χρόνια της παρουσίας του στην Λίβερπουλ, αφού, ο «Ρόμπο» μετά την εξάρθρωση του ώμου του και την χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί από βδομάδα, θα μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες. 

Ο Έλληνας φουλ μπακ οφείλει να είναι πανέτοιμος κάθε φορά, σε κάθε διαφορετική αγωνιστική υποχρέωση των «κόκκινων», ωστόσο, οφείλει και να γνωρίζει τον υγιή, εσωτερικό ανταγωνισμό που θα έχει. Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις και τη διαθεσιμότητα όλων και για τον λόγο αυτό είπε: 

«Δεν είναι μόνο ο Κώστας. Είναι και ο Τζο Γκόμες που μπορεί να παίξει εκεί. Δεν γίνεται ο Κώστας να πάρει όλα τα ματς από εδώ και στο εξής. Έχουμε και τον Λουκ Τσέιμπερς και άλλα παιδιά. Είναι καλό που έχουμε επιλογές». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης