«Πάντα είσαι εσύ»: Η Ελλάδα θα θυμάται τον Μαρέσκα, ο Αντόνιο Κόντε δεν τον ξέχασε ποτέ!

Πέρασε μία διετία από τον έντονο καυγά του Αντόνιο Κόντε με τον Φάμπιο Μαρέσκα σε ένα ματς της Ίντερ με την Ουντινέζε, με τον Ιταλό διαιτητή να γίνεται πλέον γνωστός και στο ελληνικό κοινό, καθώς ήταν αυτός που σφύριξε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.



«Πάντα είσαι εσύ»: Η Ελλάδα θα θυμάται τον Μαρέσκα, ο Αντόνιο Κόντε δεν τον ξέχασε ποτέ!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της Super League, με το ματς αισίως να αναβάλλεται οριστικά, λόγω ρίψης κροτίδας στον παίκτη των φιλοξενούμενων, Χουάνκαρ, δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση των «ερυθρολεύκων».

Ο Φάμπιο Μαρέσκα ήταν ο «άρχοντας» της συνάντησης και παρόλο που ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη, δύσκολα θα ξεχάσει και θα τον ξεχάσουν στην Ελλάδα, καθώς έμελλε να σφυρίξει ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον έμπειρο διαιτητή και τον… Αντόνιο Κόντε, εξαιτίας μίας «κακής» διαιτησίας του σε μία αναμέτρηση της Ίντερ, προ διετίας, απέναντι στην Ουντινέζε. Συγκεκριμένα, ο Μαρέσκα είχε αποβάλλει τον Κόντε στη «λευκή» ισοπαλία των «νερατζούρι» εκτός έδρας, με τον πρώην προπονητή της Τσέλσι να του επιτίθεται φραστικά.

Ο Κόντε είχε πει στον Μαρέσκα ότι «πάντα είσαι εσύ, ακόμα και όταν είσαι στο VAR, πάντα εσύ, μπράβο», και εν συνεχεία τιμωρήθηκε με 20.000 πρόστιμο και απομάκρυνση από το γήπεδο για τις δύο επόμενες αγωνιστικές!

Δημήτρης Μανάκος