Ο Ντε Χέα πήγε για καφέ με την παλιοπαρέα της Γιουνάιτεντ και ο Ονάνα... ανησυχεί

Έχει μείνει ελεύθερος από το καλοκαίρι, δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και έτσι παραμένει κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νταβίντ Ντε Χέα πήγε για καφέ με τους παλιούς του συμπαίκτες, γνωρίζοντας βέβαια πως ο αντικαταστάτης του, Αντρέ Ονάνα, έχει κάνει τον κόσμο να μνημονεύει τον Ισπανό στο «Ολντ Τράφορντ».  



Ο Ντε Χέα πήγε για καφέ με την παλιοπαρέα της Γιουνάιτεντ και ο Ονάνα... ανησυχεί

Ο Ντε Χεα αν και έγραψε τρομερή ιστορία στα χρονιά της θητείας του στους «κόκκινους διαβόλους», έγινε αποδέκτης κακής διαχείρισης της κατάστασης από τη διοίκηση του κλαμπ με το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε μέσα στο καλοκαίρι. Αν και είχε συμφωνήσει στην... γερή μείωση μισθού, την τελευταία στιγμή άκουσε ότι ήθελαν πάλι ν' αλλάξουν τους όρους οι άνθρωποι του κλαμπ, με αποτέλεσμα να σεβαστεί κι εκείνος τον εαυτό του και να μην υπογράψει.

Ο Αντρέ Ονάνα αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του, όμως, τα έχει βρει πολύ σκούρα στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Γιουνάιτεντ, έχοντας παθητικό που διόλου τιμητικό είναι για εκείνον και για την ομάδα.

Ο Ντε Χέα, πάντως, κρατάει δυνατούς δεσμούς με τους πρώην συμπαίκτες του και πήγε για καφέ μαζί του. Ποιος μας λέει ότι δεν συζητήθηκε και η ... επόμενη μέρα στη θέση κάτω απ' τα δοκάρια;

 

 

Κώστας Ζάλιαρης