Το αινιγματικό tweet του Ντε Χέα και μια σειρά γεγονότων που τον κρατούν ενώμενο με την Γιουνάιτεντ...

Ο Νταβίδ Ντε Χέα παραμένει στην επικαιρότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δημοσίευμα έκανε λόγο για νέες επαφές για πιθανή νέα συνεργασία των δύο πλευρών, εκείνος... έριξε λάδι στη φωτιά με ανάρτησή του στα social media, ωστόσο, όλο το προηγούμενο διάστημα, η στάση του είναι τέτοια που φανερώνει πως... νιώθει σαν να μην έφυγε ποτέ!  



Το αινιγματικό tweet του Ντε Χέα και μια σειρά γεγονότων που τον κρατούν ενώμενο με την Γιουνάιτεντ...

Φυσικά το timing όλης αυτής της ιστορίας αποτελεί μια μεγάλη αδικία προς τον Αντρέ Ονάνα που δεν μπορεί να χαρεί την στιγμή που θα μπορούσε να γίνει το δικό του turning point μετά την απόκρουση του πέναλτι της Κοπεγχάγης στο 90' + 8' στο πρόσφατο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντε Χέα έρχεται να θυμίσει στον Καμερουνέζο πως θα πρέπει να διατηρηθεί σε απόλυτη επαγρύπνηση για το προσεχές διάστημα και φυσικά είναι μια ένδειξη πως οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ δεν ήταν ικανοποιημένοι μαζί του σε αυτό το πρώτο διάστημα της θητείας του.

Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας και ρέκορντμαν των «κόκκινων διαβόλων» φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με το κλαμπ για μια πιθανή σύναψη νέας συνεργασίας, τρεις μήνες μετά την αποχώρησή του. Εκείνος, απλά... φούντωσε όλη τη φλόγα της κατάστασης με το αινιγματικό tweet του, το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο, υπάρχει μια σειρά γεγονότων που αν το καλοσκεφτεί κανείς, ίσως και να αιτιολογεί το σημείο στο οποίο έχει βρεθεί το συγκεκριμένο στόρι...

Ο Ντε Χέα είχε παρακολουθήσει δια ζώσης το ματς της γυναικείας ομάδας της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε συναντήσει τον Μπρούνο Φερνάντες με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική φιλική σχέση και λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε και με αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές για καφέ στο Μάντσεστερ, μαθαίνοντας προφανώς όλα τα νέα της ομάδας και παραμένοντας συνδεδεμένος με το κλαμπ.

Και τώρα, με ένα tweet δείχνει κάτι να σκέφτεται... Μήπως, τελικά, τον ξαναδούμε στο «Ολντ Τράφορντ», σε μια παραδοχή του λάθους της διοίκησης της ομάδας και σε μια μεγάλη δικαίωση για τον Ίβηρα γκολκίπερ;

 

 

Κώστας Ζάλιαρης