Ο Ανρί ξεκαθάρισε με απίστευτα κόσμιο τρόπο, ότι του έκλεψαν την Χρυσή Μπάλα του 2003! (vid)

«Αλήθεια τώρα;». Μια απορία που εκφράζεται για διάφορες πτυχές της καθημερινότητας του καθενός για γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας. Και παράλληλα, μια απορία που εξέφρασε με όσο το δυνατόν πιο κόσμιο και γεμάτο σεβασμό, τρόπο, ο Τιερί Ανρί για την Χρυσή Μπάλα του 2003!  



Ο Ανρί ξεκαθάρισε με απίστευτα κόσμιο τρόπο, ότι του έκλεψαν την Χρυσή Μπάλα του 2003! (vid)

Ο θρύλος της Άρσεναλ πριν από ακριβώς 20 χρόνια ήταν από τους επικρατέστερους για να κατακτήσουν την απόλυτη ατομική διάκριση, αλλά ηττήθηκε από τον Πάβελ Νέντβεντ. Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός εκείνη τη σεζόν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία και είχε φτάσει στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι «μπιανκονέρι» ηττήθηκαν στα πέναλτι από την Μίλαν.

Ο Νέντβεντ είχε 14 τέρματα και 17 ασίστ, έναντι των 32 γκολ και των 28 ασίστ που μετρούσε ο Τιερί Ανρί.

Ο τελευταίος, ρωτήθηκε για εκείνο το περιστατικό, στον τηλεοπτικό αέρα και την τρομερή εκπομπή της Κέιτ Άμπντο μαζί με τους Κάραγκερ και Ρίτσαρντς.

«Όταν βλέπεις ιστορικά ορισμένες από τις ψηφοφορίες για τη Χρυσή Μπάλα, όπου φυσικά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν αυτόν που τους αρέσει, δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ: “Αλήθεια τώρα;”. Υπάρχουν στιγμές που έχεις δει την πρώτη τριάδα όπως διαμορφώνεται και σκέφτεσαι “Αλήθεια τώρα;”. Όμως, έτσι πάει...».

Και κάπως έτσι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ έδειξε ξεκάθαρα πως θεωρεί ότι εκείνο το βραβείο, εκείνη τη χρονιά, του ανήκε...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης