Και ασίστ και stop πάνω στη γραμμή: Ο captain Άρνολντ συνεχώς κάνει το step up! (vid)

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έμεινε στην «σκιά» των πέντε διαφορετικών σκόρερ της Λίβερπουλ στο ματς με την Τουλούζ, όμως, συνέβαλε τα μέγιστα στις κρίσιμες στιγμές, όπως στο γκολ του Έντο για το προσωρινό 2-1, αλλά και με την τρομερή επέμβασή του πάνω στη γραμμή στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους.  



Και ασίστ και stop πάνω στη γραμμή: Ο captain Άρνολντ συνεχώς κάνει το step up! (vid)

Ο captain ΤΑΑ ήταν ήδη ο εκ των πιο πιστών στρατιωτών των «κόκκινων», όμως, τώρα με αυτό που φοράει στο μπράτσο του αντιλαμβάνεται πως οι ευθύνες του έχουν αυξηθεί και πως καλείται ν' ανταποκριθεί σε διάφορες καταστάσεις.

Τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Και το έπραξε ορθά και στις δύο διαφορετικές εκδοχές. Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ ήταν εκείνος που ετοίμασε το γκολ του Έντο, το πρώτο του Ασιάτη με τη φανέλα της Λίβερπουλ, προσφέροντάς του την σέντρα για να κάνει την κεφαλιά και να ξαναβάλει την Λίβερπουλ μπροστά στο σκορ με το 2-1.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους και με την Τουλούζ να έχει αδιανόητη ευκαιρία να μειώσει ξανά σε 3-2 και να ξαναμπεί στο ματς, ο Άρνολντ βρέθηκε στη γραμμή της εστίας του Κέλεχερ που είχε εξουδετερωθεί και κατάφερε... με το ισχίο να διώξει!

Πανταχού παρών για το καλό της αγαπημένης του ομάδας!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης