Ο Πεπ δεν έμεινε ν' ασχοληθεί με τον Πελίστρι και τις ατάκες του: «Θα ρωτήσω την εταιρεία γιατί δεν κυκλοφορούν φανέλες»!

Ο Φακούντο Πελίστρι ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής ενόψει του Σαββατοκύριακου στην Αγγλία και του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ, όμως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα του έδειξε πως ακόμα είναι πολύ μικρός για να προκαλέσει οποιαδήποτε αντίδρασή του με τα λεγόμενά του για τις... φανέλες που κυκλοφορούν στην πόλη. 



Ο Πεπ δεν έμεινε ν' ασχοληθεί με τον Πελίστρι και τις ατάκες του: «Θα ρωτήσω την εταιρεία γιατί δεν κυκλοφορούν φανέλες»!

Ο νεαρός επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» ήθελε ν' ανάψει τα αίματα και σχολίασε δημόσια πως: «Βγαίνουμε στην πόλη με την κοπέλα μου και ορισμένες φορές λέμε να ψάξουμε να βρούμε φανέλες της Σίτι, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά. Έτσι καταλαβαίνεις ότι η πόλη είναι για την Γιουνάιτεντ». 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ασφαλώς, όντας... παλιά καραβάνα, το λιγότερο που θα ήθελε ήταν να καθίσει ν' ασχοληθεί με αυτή την ατάκα. Ωστόσο, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής κι έτσι σχολίασε: 

«Θα ρωτήσω την εταιρεία που μας προμηθεύει φανέλες γιατί δεν υπάρχουν και έξω στην πόλη! Ειλικρινά δεν με πειράζει τι σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής και τι κάνει με την κοπέλα του. Αλλά δεν θεωρείτε κι εσείς ότι είναι κάπως περίεργο ένας άνθρωπος απλά να βγαίνει στην πόλη και να ψάχνει φανέλες του αντιπάλου;». 

Κώστας Ζάλιαρης