Τσιμίκας: «Λυπήθηκα για τον Ρόμπερτσον, δεν γίνεται ένας μόνος να βγάζει όλη τη σεζόν» (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας ανέφερε πως τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος για την περίοδο που έρχεται και που θα τον βρίσκει ως βασικό αριστερό μπακ, λυπήθηκε για τον Άντι Ρόμπερτσον και θεωρεί πως ο ένας χρειάζεται τον άλλον δυνατό ώστε να ανταποκρίνονται ιδανικά στην μακρά και δύσκολη σεζόν.  



Τσιμίκας: «Λυπήθηκα για τον Ρόμπερτσον, δεν γίνεται ένας μόνος να βγάζει όλη τη σεζόν» (vid)

Ο Έλληνας φουλ μπακ ξεκίνησε από το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ την περίοδο όπου τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο θα είναι η πρώτη επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, απόντος του «Ρόμπο» που έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τον τραυματισμό στον αγκώνα.

Στο ματς με την Τουλούζ ο Λουκ Τσέιμπερς ήταν εκεί για να δώσει την ευκαιρία στον «Τσίμι» να κρατήσει δυνάμεις και τώρα ο Greek Scouser αναμένεται να επανέλθει στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας για την περίοδο που διανύει και την ανάγκη να φανεί αντάξιος των προσδοκιών, ο διεθνής φουλ μπακ είχε να πει:

«Κάθε φορά το βλέπω σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Δεν περίμενα φυσικά τον τραυματισμό του Άντι. Όταν ενημερώθηκα για την κατάσταση και για την ευκαιρία μου, περίμεναν όλοι να χαρώ, αλλά δεν ήταν έτσι. Λυπήθηκα για τον Άντι γιατί είμαστε συμπαίκτες, ο ένας χρειάζεται τον άλλον, είμαστε καλοί φίλοι και είναι λογικό να μην μπορεί ούτε ο ένας μόνος του, ούτε ο άλλος, να παίξουμε όλα τα ματς.

Εγώ απλά βλέπω σαν τελικό κάθε ματς που παίρνω, θέλω να βγάζω ασίστ, θέλω να βρω τρόπο να σκοράρω, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε ματς. Να δίνεις τα πάντα και ο παίκτης που θα είναι στην καλύτερη φάση του την κατάλληλη στιγμή θα παίζει».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης