Με Ποστέκογλου η Τότεναμ πηγαίνει σε έδρες αντιπάλων και... μασάει σίδερα!

Βελτιώνει την ομάδα σε κάθε τομέα. Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει κάνει την Τότεναμ ένα χαρούμενο μέρος και η ομάδα, όπως την έχει διαμορφώσει, δεν ... καταλαβαίνει από εχθρικές έδρες και δύσκολες εξορμήσεις! 



Με Ποστέκογλου η Τότεναμ πηγαίνει σε έδρες αντιπάλων και... μασάει σίδερα!

Τα «σπιρούνια» πέρασαν και από το Selhurst Park για να φτάσουν στους 26 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές, έχοντας προσωρινή απόσταση πέντε βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας! 

Ανάλογη άνεση στην πρώτη θέση είχε η ομάδα την σεζόν του... τελευταίου πρωταθλήματος (1960-1961), ενώ ο Ποστέκογλου έχει ήδη γράψει ιστορία με την συγκομιδή που καταγράφει στα πρώτα του παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Η Τότεναμ έχει παίξει 6 ματς εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και 4 μπροστά στο δικό της κοινό. Δεν επηρεάζεται πλέον από την ατμόσφαιρα που θ' αντιμετωπίσει και τον κόσμο που θα θέλει να την δει να υποτάσσεται. 

Φυσικά, μαζί και με το τελευταίο εκτός έδρας ματς της περασμένης σεζόν (4-1 επί της Λιντς με τον Ράιαν Μέισον στον πάγκο), είναι αήττητη και έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 7 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της .Έχει χάσει βαθμούς μονάχα στην φετινή πρεμιέρα με την Μπρέντφορντ κι έπειτα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με την Άρσεναλ. 

Πριν από αυτή την επίδοση, στις 7 προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος, η Τότεναμ είχε πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες! 

Σαν να παρακολουθούμε πλέον τη νέα, κατά πολύ βελτιωμένη και ικανότατη έκδοση των «σπιρουνιών», με τον Ποστέκογλου να κάνει τρομερά πράγματα από τον πάγκο! 

Κώστας Ζάλιαρης