Αποθεώστε τον: Χατ-τρικ του Ενκέτια, για πρώτη φορά στην Premier League με την Άρσεναλ! (vid)

Το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στην Premier League με την Άρσεναλ πανηγυρίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Έντι Ενκέτια, που κάνει το 3-0 για τους Λονδρέζους απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.



Αποθεώστε τον: Χατ-τρικ του Ενκέτια, για πρώτη φορά στην Premier League με την Άρσεναλ! (vid)

Τρομερή εμφάνιση του Έντι Ενκέτια στο «Έμιρεϊτς», εκπληκτικός ο νεαρός Άγγλος και 3-0 για την Άρσεναλ απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τη συμπλήρωση μίας ώρας.

Ο Ενκέτια άνοιξε το σκορ με υπέροχο «πάρσιμο» της μπάλας στο 27ο λεπτό και προτού φτάσουμε στο 50’, ο ίδιος παίκτης έκανε από κοντά δύο τα γκολ της ομάδας του, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκάγιο Σάκα και ασταθή επέμβαση του Φοντέρινχαμ.

Το τρίτο γκολ του Ενκέτια ήρθε στο 58ο λεπτό και σηματοδότησε το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς, με τον αντικαταστάτη του Γκαμπριέλ Ζεσούς να βρίσκει δίχτυα εκτός περιοχής με υπέροχο σουτ.

Πρόκειται για το πρώτο του χατ-τρικ σε ολόκληρη την καριέρα του σε επίπεδο Premier League και το δεύτερο συνολικά με την Άρσεναλ, καθώς το «παρθενικό» έλαβε χώρα προ διετίας, απέναντι στη Σάντερλαντ, για το Λιγκ Καπ!

Δημήτρης Μανάκος