Τι πάει να πει τελείωσε 3-0; Ο Πεπ έδινε οδηγίες στον Χάαλαντ και μετά τη λήξη του ντέρμπι! (vid)

Το συνηθίζει. Είναι ασυγκράτητος. Απλά τώρα το έκανε και μπροστά στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ρίχνοντας αλάτι στις πληγές τους. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη λήξη του ντέρμπι έδινε οδηγίες και συμβουλές στον Χάαλαντ για την τοποθέτηση του κορμιού του σε αντίστοιχες περιπτώσεις όπου θέλει να σκοράρει με κεφαλιά, όπως το έκανε ο Νορβηγός στο 3-0 του «Ολντ Τράφορντ»! 



Τι πάει να πει τελείωσε 3-0; Ο Πεπ έδινε οδηγίες στον Χάαλαντ και μετά τη λήξη του ντέρμπι! (vid)

Ο Ρόι Κιν δεν ήθελε να το βλέπει αυτό και το κατέκρινε στην τηλεοπτική εκπομπή του SkySports, τονίζοντας πως ο Καταλανός και ο ποδοσφαιριστής του θα μπορούσαν να τα πουν στ' αποδυτήρια κι όχι στον αγωνιστικό χώρο. 

Η αλήθεια είναι πως ο Πεπ δεν το έκανε επιτηδευμένα γιατί βρισκόταν στο συγκεκριμένο γήπεδο με ένα τέτοιο εμφατικό αποτέλεσμα, αλλά γιατί το συνηθίζει και δεν αφήνει για μετά, τίποτα, που να μπορεί να το πει κι εκείνη τη στιγμή που το σκέφτηκε. 

Έτσι, περπατώντας μαζί με τον Χάαλαντ για τ' αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν να συζητούν για την κεφαλιά του Viking, ο οποίος δοκίμασε μια στο πρώτο ημίχρονο για να νικηθεί από τον Ονάνα, αλλά βρήκε στόχο στο δεύτερο ημίχρονο για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα προτού ετοιμάσει το 3-0 για τον Φόντεν. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης